AANTREKKELIJK HOTEL

english neerlandais
menu

Informatie

Welkom

Florence en Louis Saint Joire zijn de gelukkige eigenaars van Domaine des Tilleuls en ontvangen hun klanten hartelijk in een authentiek kader omringd door lommerrijke bomen. Niet toevallig hebben sommigen het hier over “de groene long van Malaucène”.
WI-Fi is gratis en onbeperkt beschikbaar in heel het hotel: verbinding is zowel in de kamers als in het park perfect mogelijk. Aan het zwembad beschikken de klanten sinds 2017 over nieuwe ligstoelen. Ook de vloer rond het zwembad is volledig vernieuwd. De 10 kamers van het eerste gebouw beschikken nu ook over individueel regelbare airco.
Fietstoerisme zit steeds meer in de lift en ons hotel aan de voet van de Mont Ventoux ligt langs de weg die naar de top leidt en maakt ook deel uit van “La Provence à Vélo”.

Mont Ventoux - Ventourist – La Cannibale

Ook in 2018 is Malaucène gastdorp van Mt Ventoux – Ventourist – La Cannibale, een evenement voor wielertoeristen waar op 23 juni zo’n 3.000 deelnemers worden verwacht. Sinds 2012 zijn sponsors en VIP-genodigden steevast te gast bij het Domaine des Tilleuls. Eddy Merckx, de grootste wielrenner aller tijden met liefst 525 overwinningen, die in Frankrijk niet toevallig “Le Cannibale” wordt genoemd, staat persoonlijk mee aan het hoofd van deze gebeurtenis. Tijdens de editie van  2017 werd hulde gebracht aan de Engelse wereldkampioen wielrennen Tom Simpson die 50 jaar voordien tijdens de “Tour” het leven liet op de flanken van de Ventoux.

Ventoux bikes en Ventoux Finisher

In de eerste zaak kunt u terecht voor verkoop, huur en herstelling van tweewielers. De tweede zaak is gespecialiseerd in fietskledij en toebehoren. Beide bevinden zich op 80 en 100 meter van het hotel.

SPA op 400 meter van Domaine des Tilleuls

Met meer dan 1.000 m2 die volledig zijn gericht op welzijn van geest en lichaam beschikken de klanten van SPA VENTOUX PROVENCE over een intern zwembad van 10 x 20 meter, een zoutgrot, sauna en hammam. Ze kunnen er ook terecht voor balneotherapie, kleurentherapie, massages, solarium maar eveneens voor lichaams- en gezichtsverzorging. Open 7 dagen op 7. www.spa-ventoux-provence.com